Borgyos Panna 2015-ben került Mátészalkáról a Lokihoz. Igencsak nyomós okokat szolgáltatott erre, hiszen a megyei bajnokságban már ekkor is a felnőttek között szerepelt és volt olyan meccse ahol 17-szer zörgette meg az ellenfél hálóját.
A 2015-2016-os szezonban a debreceniek ifjúsági csapatában is megmutatta tehetségét, hiszen kereken száz találata került be a jegyzőkönyvbe, emellett továbbra is játszott a felnőttek között is, a DVSC-TVP III NB II-es gárdájában 66 gólt termelt. 2016 decemberének végén eljött számára a nagy pillanat, a Vác ellen a Loki felnőtt csapatában is pályára léphetett. A tavalyi szezonban már öt felnőtt Loki-meccset jegyezhettünk fel vele kapcsolatban és már négy gól is került a neve mellé.  A Lokit felnőtt csapatáért szorító drukkerek a Főnix Csarnokban figyelhettek fel rá, hiszen a 17 éves tehetség ugyanis a BL-győztes győriek ellen szállt be a mérkőzés hajrájában, hogy vagány, bátor játékkal és nem utolsósorban három góllal tette le a névjegyét.

A nyár pedig meghatározó élményeket hozott a számára, hiszen
két csapattársával, Szabó Dórával és Arany Rebekával együtt tagja volt annak a magyar ifjúsági válogatottnak, amelyik ezüstéremig jutott a világbajnokságon.
Az új szezonban is megmutatta már, hogy a fejlődése töretlen: a Békéscsaba elleni hazai derbin a szokásos lendülettel szállt be a meccsbe, hogy heteseket harcoljon ki és gólokkal járuljon hozzá a sikerhez. Ezek után érthető a klub lépése, hogy Tóvizi Petra és Bordás Réka után neki is hosszútávú szerződést kínáljon. Panna még kiskorú (novemberben lesz 18 éves), így a 2019/20-as szezontól érvényes, ötéves profi szerződését édesanyjának is alá kellett írnia.

- Nagyon meglepett, hogy ilyen hamar szerződést kaptam, bevallom, nem számítottam rá – mondta el Panna. – Ábrók Zsolt ügyvezető az egyik edzés végén szólt, hogy beszélni szeretne velem, akkor tudtam meg, hogy szerződést kapok. Szeretnének beépíteni a felnőtt csapatba, s ebben nagy segítségemre lehet, hogy kettős játékengedéllyel Nyíradonyban is játszom, sokat tanulok Köstner Vilmostól és a csapat rutinos játékosaitól. Emellett a rangadókon az ifi csapatban is pályára lépek. Szeretnék ebben az évben sokat fejlődni, hogy fokozatosan egyre több szerephez jussak a Loki felnőtt csapatában.

Épül a jövő Lokija. Ami persze már részben a jelent is jelenti…