A döntőben Magyarország két legismertebb FIFA-játékosa vívott meg egymással: a küzdelemből Molnargabo került ki győztesen.
Az új FIFA 19 verzió megjelenésével szinte egy időben rendezték meg az első hivatalos hazai versenyt, a K&H e-kupa FIFA 19 bajnokságot. A szeptember 30-ai, vasárnapi megmérettetésen hazánk legjobb virtuális focistái vettek részt.

A verseny iránt óriási volt az érdeklődés, ezért 128 főben maximálták az indulói létszámot – 24 óra alatt pedig az összes hely elkelt.

Az első magyarországi hivatalos versenyt Budapesten, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban egyenes kieséses rendszerben, egyszerre nyolc konzolon bonyolították le, a küzdelmet az érdeklődők az aréna óriáskivetítőjén is követhették. A legjobb négy mezőnyéhez további négy meghívott profi játékos csatlakozott, ebből a nyolc játékosból került ki a győztes.

A döntőben Magyarország két legismertebb FIFA-játékosa, Molnargabo és Gabinho küzdött meg egymással.

A belga és a francia válogatott csatájából végül 4:2-es eredménnyel a DVSC Esport-grandcasino.hu profi játékosa került ki győztesen.

Molnargabo Facebook-oldalán köszönte meg a szurkolást, a hosszú napba pedig még egy streamelés, azaz online játékközvetítés is belefért.