Fábián István és Komzsik János 2013-ban töltötte fel első videóját, azóta pedig több százezren követik őket.
Öt évvel ezelőtt, október elején töltötték fel a TheVR-os srácok, Fábián István és Komzsik János az első videójukat a YouTube-ra. Egy félperces tesztelőzetessel indultak, ma pedig már ők a legnézettebbek a hazai YouTube-, illetve Twitch-felületen. A játéktesztjeik, tech-bemutatóik és beszélgetős műsoraik nagyon népszerűek: több százezren nézik meg videóikat és folyamatosan ezrek-tízezrek kísérik figyelemmel élő közvetítéseiket.

A rajongók egy 13 perces videóval lepték meg Pistit és Janit, akik egyébként teljesen megfeledkeztek saját születésnapjukról.
„Természetesen elfelejtettük ezt is, mint ahogy szoktuk, de nagyon örülök neki, hogy ti nem felejtettétek el. Mert igazából ez abszolút rólatok is szól, hiszen most már ötéves a közösség, és tudjuk, hogy milyen sokan itt vagytok azóta, ami tök durva”
– köszönte meg Pisti a meglepetést.

A srácok az öt év alatt bejárták a világot, különféle játékokat próbáltak ki, termékeket mutattak be, hazai és nemzetközi bajnokságokon is indultak és indulnak – Janit és PUBG-játékpartnerét, Madar "bLYYY" Balázst például meghívták egy több mint 80 millió forint összdíjazású e-sport versenyre Amerikába. Pisti és Jani tavaly óta már főállásban fókuszál a videók gyártására és az élő közvetítésekre, idén májusban pedig felkerültek a Forbes 30 év alatti (vagy éppen harmincat töltő) sikeres fiatalok listájára.
A 2013-ban létrehozott YouTube-csatornájukat már több mint 628 ezren követik, több százezren nézik meg videóikat, Twitchen 260 ezres követőtáborral rendelkeznek, akik folyamatosan figyelik az élő közvetítéseiket. 
A TheVR-os srácok szinte megállás nélkül fejlesztik stúdiójukat, törekednek a minél minőségibb videók gyártására, az élő közvetítések és a TheVR Happy Hour című beszélgetős műsoruk pedig lehetőséget biztosít a követőik, a „ninjonok” számára, hogy ne csak nézzék-hallják őket, hanem – chat formájában – beszélgethessenek is velük. A kemény munka mellett megmaradtak a srácok ugyanolyan szórakoztatónak, szókimondónak és vulgárisnak, ahogyan öt évvel ezelőtt megismertük őket.