A heti tízről heti tizenkettőre nőhet a londoni járatok száma, emellett járat indul egy észak-angliai városba is.
Az év első kilenc hónapjában háromszázezer utas fordult meg a debreceni repülőtéren: a legnépszerűbb úti cél továbbra is London.

Jelenleg heti tíz járat közlekedik Nagy-Britannia fővárosa és Debrecen között, ez a szám azonban a jövő évben tovább nőhet. A Wizz Air már meghirdette a 2019-es nyári menetrendjét, s abban még heti tíz Debrecen-London járat szerepel,
a Dehir.hu ugyanakkor úgy tudja, a tervek szerint jövő nyáron heti tizenkettőre növelhetik a járatszámot.
Mivel december közepétől már az észak-angliai Doncaster-Sheffieldre is közlekedik majd heti két járat Debrecenből, ez azt jelenti, hogy ha összejön a londoni járat számának növelése, már heti tizennégyszer közlekednek majd a gépek oda-vissza Nagy-Britannia és Debrecen között.

A Wizz Air jelenleg Londonba hétfőn egy, kedden kettő, szerdán egy, csütörtökön kettő, pénteken egy, szombaton kettő, vasárnap pedig egy gépet közlekedtet Debrecenből, Doncaster-Sheffieldre pedig csütörtökön és vasárnap mennek majd a gépek december 16-tól. Azt még nem tudni, hogy mely napokra hoznák be a két londoni plusz járatot.

Doncaster közúton 40 percre van Leedstől, másfél órára Manchestertől és két órára Liverpooltól.

December közepétől a svájci Bázelbe, a spanyolországi Barcelonába és a németországi Dortmundba is indít járatokat a Wizz Air. Ez azt is jelenti, hogy akkortól a Luthansa müncheni gépeivel
már heti hét járat lesz Debrecenből Németországba.
Jövő év tavaszán újabb három úti céllal bővül a Wizz Air debreceni kínálata, a ciprusi Lárnakára, a spanyolországi Palma de Mallorcára és a máltai Vallettára is indul majd menetrend szerinti járat.