A Páholyban, ahol egy szívbemarkoló, igaz történettel találkozhatnak a debreceni lakásszínház látogatói.
Péterfy-Novák Éva majd minden orvostól azt a diagnózist kapta, hogy kislánya a születés során vált súlyosan mentálisan sérültté. A kislány hét évvel élte túl a diagnózist, édesanyja pedig harminc évvel a történtek után döntött úgy, hogy blogbejegyzésekben megírja együtt töltött éveiket. A megrázó őszinteségű  blogból könyv született, a könyvből pedig színházi előadás.

A könyvet Tasnádi István alkalmazta színpadra, sz előadást Paczolay Béla rendezte. A főszerepben pedig Tenki Rékát láthatja a közönség, aki mindig szívesen tér haza szülővárosába, Debrecenbe.

S hogy mire készüljenek a Páholy nézői?

Az Egyasszony igaz történet az élet fájdalmas titkairól, amelyekről nem szokás beszélni. Tragikus és egyben felemelő példázat, melynek különlegessége, hogy bár a rettenetet beszéli el, mégis rendíthetetlen életöröm sugárzik belőle.

Az Egyasszonyt október elsején, hétfőn láthatja a debreceni közönség, legközelebb pedig Lázár Kati hozza el Jászai Mari-estjét, a Kripli Marit az Arany János utcai lakásszínházba.

Az évadról itt olvashatnak bővebben. Fontos információ, hogy a Páholy előadásaira jegyek a helyszínen nem kaphatók, csak elővételben, emailben lehet igényelni őket.