A debreceni Fever Dance Team két táncosa igent mondott a felkérésre. Azóta lakókocsival járják az országot.
Varga Gabriella életének fókuszában mindig a tánc volt. Kisgyerek korától kezdve kipróbált mindent, amit csak lehetett. Aztán felcseperedvén sem csitult el benne ez a szenvedély.

Gabriella – aki a Debreceni Egyetemen is folytat tanulmányokat – megalapította a Fever Dance Team nevű tánccsoportot, ahol elsősorban a showtánc műfajában jeleskedik társaival. Fellépéseik révén ismerkedtek meg a cirkuszok világával. A vonzalom kölcsönössé vált, hiszen nem csak a táncosok forogtak örömmel ebben a közegben, hanem a cirkusz művészei is szívesen fogadták őket. Például szerepelhettek a Circus America díjátadó műsorában, melynek keretein belül egy fiatal artista, Ádám Krisztián kapta meg a Porond Ifjú Csillaga elismerést.

Aztán a fellépéseknek folytatása lett. A csoport két tagját felkérték arra, hogy a Circus America társulatával vegyék a nyakukba az országot és szerepeljenek rendszeresen a műsorukban. Gabi örömmel mondott igent erre, és Zombori Szimonával együtt neki is láthattak a legfontosabb aktuális feladatnak: egy lakókocsi megvásárlásának, hogy csatlakozni tudjanak a vándorláshoz. A csapat többi tagja ez idő tájt itthon gyakorol tovább és készül a következő feladatokra.

Szimona is nagy kedvvel vágott bele a kalandba, hiszen ő is táncol már gyermekkora  óta. Több hazai és külföldi versenyen szerepelt sikerrel, olyannyira, hogy magyar bajnoki címet is tudhat magáénak és már megszerezte a képesítését is, modern kortárs táncosként. A Fever Dance Teamhez 2017 augusztusában csatlakozott, és ma már tudja: jó döntést hozott.

Amióta a két lány csatlakozott a társulathoz, a privát életük alapjaiban változott meg. A napjaik jelentős részét a csapatmunka teszi ki.

Addig a férfiak a sátrat építik és állatokat látják el, ők reklámozzák, hirdetik az adott városban, hogy megérkezett a cirkusz.

Este pedig jön ahol már a Fever Dance Team tagjaként táncos-akrobatikus produkciókat mutatnak be és egy kardos illúzió show-ban is szerepet kaptak.


A lányok fürödnek a közönség szeretetében és örömmel állnak oda egy-egy közös fotóhoz, szelfihez a vendégekkel. Kalandjaink nyomon is követhetők vlogjukon. Megszerették és cirkuszt és a vándoréletet…