Az Ady-gimnázium tanulója több hazai szépségmustra után már világversenyen is szerepelt, most a nemzetközi kifutók is várják.
Juhász Boglárka Berettyóújfaluban él családjával, de a 18 éves lány tanulmányait Debrecenben, az Ady Endre Gimnáziumban folytatja tánc és dráma szakon.
Bogi szépsége és vonzalma a szereplés iránt már nagyon korán kitűnt. Saját bevallása szerint már ovis kora óta ösztönösen érdekelte a modellkedés, a szépségipar világa, első versenyén hat évesen szerepelt. Már kisgyermekként vonzotta a színpad, minden lehetőséget megragadott, hogy szerepelhessen. Tette ezt balettal, néptánccal. Emellett tizenkét esztendeje foglalkozik hastánccal, versenyzői szinten is.
Azt mondja, döntő mozzanata volt az életének, amikor elvégezte az All Of Arts Production mentorprogramját. Ennek köszönhetően tavaly novemberben kijutott Kínába, ahol Miss Transylvaniaként mutatta meg a magyar lányok szépségét a Miss Model of the World világversenyen. A Miss Model of the Worldöt ezidáig 29 alkalommal rendezték meg és körülbelül 40 ezer modell vett részt rajta több mint száz országból, illetve régióból. Az ítészek pedig híres rendezők, producerek és divattervezők szoktak lenni.

A Kínai Kulturális Minisztérium jóvoltából 2004-ben jelenhetett meg első alkalommal a nagy szépségmustra az ázsiai országban. Ezúttal a 12 milliós nagyváros, Shencsen városa adott otthont a  Miss Model of the Worldnek. Ugyan helyezést nem ért el itt, de a tehetségkutatóban bejutott a Top 7-be. 17 évesen, a mezőny legfiatalabbjaként csöppent bele igazán ebbe a világba.
És az élet nem állt meg 2018-ban sem. Bogi amellett, hogy természetesen a tanulmányait sem hanyagolta el, döntőbe jutott a Zalakaroson megrendezett Kannakirálynő választáson és ott a második helyen végzett. Majd nyáron dobogós lett Hajdúszoboszlón, a Hajdúság Szépe versenyén.

Ezek után következett a Miss Europe Continental Hungary. A nemzetközi verseny hazai döntőjét Szegeden rendezték meg, a magyarországi fináléra az alapos felkészítő tábor után október utolsó napjaiban került sor. Bogi pedig különdíjat zsebelhetett be, ami nemzetközi modellszerződést jelent a számára.
Bogi természetesen nagyon örül a számára megnyíló lehetőségeknek, de hangsúlyozza: pillanatnyilag számára a tanulás élvez elsőbbséget. Utána persze készen áll az újabb feladatokra.