Dányi Zoltán pár- és családterapeuta szerint a helyénvaló szeretet megélése képes gyógyítani kapcsolatainkat és önmagunkat.
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőség Központ, valamint a Három királyfi három királylány mozgalom közös szervezésében Dányi Zoltán pár- és családterapeuta tart előadást a Debreceni Egyetemen.

Az Önmegvalósítás és együttfejlődés a párkapcsolatban a tartós szerelem titka című előadáson november 5-én, hétfőn 16 órától vehetnek részt az érdeklődők a Főépület XII. termében.

Dányi Zoltán 15 éve dolgozik pásztorálpszichológiai, pár- és családterápiás szakemberként, és egyéneket, párokat, családokat segít kapcsolati konfliktusaik kezelésében, megértésében, feldolgozásában.

„Meggyőződésem, hogy a helyénvaló szeretet megélése képes gyógyítani kapcsolatainkat és önmagunkat. A szeretetben való fejlődésünk tanítómestereinek tartom az átélt szeretetmintáinkat, tapasztalatainkat, de sebeinket, szenvedéseinket, megoldható és megoldathatatlan konfliktusainkat is. Az út belső és külső konfliktusainkon keresztül vezet, tehát nem mindig zökkenőmentes, de képes növekedést hozni életünkben, változást önmagunkban és kapcsolatainkban” – vallja a szakember.