A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a 26 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kitépett egy arany nyakláncot egy nő nyakából.
Egy járókelő tett bejelentést a rendőrségre 2018. november 2-án arról, hogy Debrecenben, az Eötvös utcában egy nő nyakából egy ismeretlen férfi kitépte az arany nyakláncot, majd elszaladt. A rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd azonosították és a közelben elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A férfiról az is kiderült, hogy a Gyöngyösi Járásbíróság ittas vezetés vétség elkövetése miatt körözi.

A debreceni lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság a 26 éves férfit bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Sz. Józseffel szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.