A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szakértő bevonásával folytatott nyomozást egy 33 éves férfival szemben.

A hajdúszoboszlói lakos 2018. július 19-én 22 óra 30 perc körül az általa vezetett személygépkocsival a 3406-os számú úton, Kaba felől a 4-es számú főút irányába közlekedett.A sofőr járművével lehaladt az úttestről, a szalagkorlátnak ütközött, majd átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol szintén nekiment a szalagkorlátnak. A baleset során személyi sérülés nem történt.
A helyszínen intézkedő rendőrök alkoholszondás ellenőrzést hajtottak végre, amely során a sofőr pozitív értéket fújt. A megalapozott gyanú szerint a 33 éves férfi szervezetében a járművezetéskor szeszesital fogyasztásából származó alkohol volt.
A hajdúszoboszlói rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nem csak saját, de mások életét is veszélyezteti!
- hívták fel a figyelmet a police.hu oldalon található közleményükben.