A legendás rockzenekar dalait újra hallhatjuk Debrecenben

Látványos koncert helyszíne lesz csütörtökön a Sikk Klub: az egri Back To Floyd ad koncertet.
A Pink Floyd a rockzene történelmének egyik legkülönlegesebb zenekara. Leginkább progresszív szerzeményeikről, effekt-kísérleteikről, művészi kidolgozású albumaikról, gondolatgazdag szövegeikről és lenyűgöző, páratlan látványvilágú koncertjeikről váltak ismertté. Hatásuk máig érvényes és intenzív. Nem véletlen, hogy 2014-ben három elszánt egri rajongójuk – akik mellékesen remek zenészek – tribute zenekart alapított Back To Floyd néven.

A debreceni közönség már találkozhatott velük az elmúlt években. Hamarosan újra visszatérnek a cívisvárosba: március 21-én a Sikk Klubban (a Domb utca 1. szám alatt) fognak játszani.

A zenekar tagjai
Kiss Norbert - gitárok, ének, basszusgitár, dobprogramozás, VJ vetítés, vezérlés
 Kiss Richárd - szintetizátor, ének, sampling, fénytechnika, vezérlés
 Juhász Tibor - elektromos/akusztikus gitár, basszusgitár, vokáleffektek


A formáció a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazza annak érdekében, hogy a hangzást minél tisztábbá, részletesebbé, változatosabbá és dinamikusabbá varázsolják, illetve ezt a lehető legkompaktabb módon tudják elérni. Repertoárjuk meglehetősen színes, hiszen a teljes zenekari hangzástól kezdve az akusztikus trió-hangszerelésig játszanak Floyd-számokat.

Kapunyitás: 1930-kor. Jegyek elővételben rendelhetők a köncerte, SMS formájában foglalhatóak név és darabszám megadásával: +36 (70) 315-4104

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések