White Fitness a csoportos edzések központja

A White Fitness 2018. augusztusában nyitotta meg kapuit Debrecenben a sport szerelmesei előtt. Középpontban a csoportos edzések állnak, de a White Box épületében még további számos szolgáltatás (Pannon festéküzlet, Egyedi ruhák szalonja, Anna cukrászda) igénybe vehető. 
Egy igazán exkluzív fitness komplexum ez a Tócóskert szívében, ahol ingyen parkolhatnak a vendégek. Az épületen belül két terem található. A Nagy teremben: Has-Far-Comb Party; WALKenergie; Alizetics; Strong by Zumba; Fantaic Jump; Gerincjóga; Senior torna; Alakformáló; TRX; Kangoo; Baba-Mama torna; Streching; M.A.X.; Zumba; Hatha jóga; Step Dance csoportos edzések zajlanak. A Spinning teremben pedig Spinning és SpinRacing magas intenzitású, zenés kerékpáros órákat tartanak szintén kiváló edzők. 

Az épületegyüttes különlegessége a Szaunavilág (Finnszauna, Infraszauna sófallal, Gőzkabin, Dézsazuhany) illetve a Body Space - Slim & Beauty infra gépek (Vacu Therm infra futópad, Infra Red elliptikus tréner, Body Roll), melyek napjaink legkorszerűbb alakformáló gépei. 

A földszinten egy új generációs Solar Cabin iTan szolárium található. Az 58 db extra hosszú szoláriumcső ragyogó barna bőrszínt eredményez. Plusz a teljes barnulási idő alatt egy vibrotalp gondoskodik a vendég ellazításáról, és közben saját zenéinek lejátszására is lehetőség van. 

A fenti szolgáltatások még kiegészülnek Fodrászattal, Műkörmössel és Masszőrrel, tehát a White Box – White Fitness valójában már annyira sokrétű, hogy szolgáltatóháznak is nevezhetjük. 

White Box – White Fitness

Cím: 4030 Debrecen, Derék u. 100/B 
Telefonszám: +36 (70) 624 9173

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések