Nem lesz debreceni képviselőjelölt a Duna-parti cipőkbe köpködő jobbikos Kulcsár Gergely

Mégsem indul önkormányzati képviselőnek Debrecenben Kulcsár Gergely jobbikos politikus. A Momentum és Fekete-Győr András kedd délután elnézést kért, amiért csalódást okoztak egy olyan ember támogatásával, aki “szégyenteli módon viselkedett”.
 
Visszahívták, így nem indul sem a Jobbik, de főképpen nem a Momentum–LMP–Jobbik színeiben Kulcsár Gergely Debrecenben. Kulcsár Facebook-oldalán a visszalépését saját döntéseként jelentette be, amelyet annak ellenére hozott meg, hogy már összegyűjtötte a megfelelő számú ajánló aláírást a választókörzetében.

A Momentum közleményében azt írta: egyeztettek a Jobbikkal és úgy döntöttek felkérik, hogy lépjen vissza.

Kulcsár Facebook-oldalán a visszalépését saját döntéseként jelentette be, egyben közölte: továbbra is hisz a három párt összefogásának erejében.

Visszalépek a képviselőjelöltségtől
 
A mai nap úgy döntöttem, hogy visszalépek a debreceni egyéni képviselőjelölti indulástól, annak ellenére, hogy összegyűjtöttem az indulásomhoz szükséges ajánlásokat. Döntésemet egyeztettem a Jobbik és a Momentum országos vezetésével is. Elhatározásom oka, hogy hiszek a Jobbik-Momentum-LMP összefogás erejében és sikerében Debrecenben és nem szeretném, hogy a személyem elleni támadások rontanák a pártszövetség választási esélyeit. A Jobbik-Momentum-LMP debreceni választási szövetségét és jelöltjeit továbbra is minden erőmmel segíteni és támogatni fogom. A körzetemben, Józsán új képviselőjelöltet fogunk állítani

– írta kedd délelőtt Kulcsár Gergely saját Facebook oldalán.

Kulcsár volt az, aki beleköpött a holokauszt áldozatainak emléket állító Duna-parti cipők egyikébe.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések