Hajdú-Bihar megyében az elmúlt napokban öten vesztették életüket közlekedési balesetben. Tartsuk be a közlekedés szabályait, és előzzük meg a tragédiákat! – figyelmeztet a rendőrség.
Debrecenben, a Kassai úton november 9-én ketten vesztették életüket közlekedési balesetben. A tragédiák sorát egy Biharkeresztes közelében történt baleset követte, ahonnan két külföldi sofőr már nem térhetett haza szeretteihez. A szomorú sorozat egy debreceni gyalogos halálával folytatódott – összegzi a police.hu az utóbbi napok tragikus végkimenetelű baleseteit.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök a debreceni motoros baleset helyszínén készített videóval szeretnék felhívni a közlekedők figyelmét arra, hogy a megváltozott időjárás, a romló látási és útviszonyok miatt nagyobb odafigyelést igényel a biztonságos közlekedés.


Kérik a motorosokat, hogy a balesetek megelőzése érdekében járműveiket most már tegyék le, hiszen az őszi és téli időjárás, az enyhébb, derűsebb napok ellenére sem alkalmas a motorozásra.

Ne feledjék, a balesetek elkerüléséért a közlekedők tehetnek a legtöbbet azzal, hogy szabálykövetően, türelmesen és toleránsan közlekednek!