Csak kocsikázni akart a hencidai autótolvaj

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
A rendőrségre 2019. augusztus 8-án 16 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Hencidán, az Irinyi utcában árokba hajtott egy személyautó. A rendőrök a helyszínre mentek, azonban a gépkocsit már csak üresen találták. Az egyenruhások adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként perceken belül megtalálták az autó vezetőjét egy közeli utcában.

Elszámoltatták a helyi lakost, aki beismerte, hogy észrevette, hogy az autóban benne van a kulcs, és csak kocsikázni akart egy kicsit. A járőrök a 29 éves férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. Az ügy felderítése során a nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi Hencidán két ingatlanba is betört, ahonnan különböző műszaki cikkeket lopott.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság egyrendbeli jármű önkényes elvétele bűntett, egyrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a helyi lakossal szemben. A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések