A rendőrök keresik azt a sofőrt, aki egy közismert debreceni férfit elütött, majd továbbhajtott.
Debrecenben, a Rákóczi utca és Csapó utca kereszteződésében november 14-én 4 óra 30 perc körül halálos közlekedési baleset történt. A balesetben a 48 éves debreceni férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A régóta hányattatott sorsú férfival gyakran lehetett találkozni a Piac utcán. Ismertetőjele volt sajátos testmozgása, bólogatása és az, hogy mindenkinek köszönt, aki éppen elsétált előtte. Azt is tudni lehetett róla, hogy Attilának hívták –írja a dehir.hu
A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépkocsi sofőrjét, illetve azokat, akik a balesetet látták, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán  illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!
Az elgázolt férfiról, aki az évek alatt szinte a városkép részévé vált, a Debreceni Képeslapok blog több cikket is közölt. „Hálásan köszönte a gőzölgő italt, és mosolyogva forgatta kezében a poharat. Közben pedig szerencsére más jótét lelkek is érkeztek hozzá, és pár kedves szó kíséretében egy kis pénzt is csúsztattak a markába…” – olvasható az egyikben. Ahogy egy 2015-ös posztban fogalmaznak:

„Debrecen legnépszerűbb Attilája hosszú évek óta része a belváros életének. Ha nincs ott, már szinte hiányzik. Ha nem lenne, ki kéne találni.”

Mint a blog is kitér rá, a férfi egyik ismertetőjele volt, hogy gyakran zenét hallgatva bólogatott.