Sok a bírság, szabálykövetőbb magatartásra kéri szurkolóit a DVSC

Az elmúlt 3 hónapban a klubunk 8 és fél millió forint büntetést fizetett az MLSZ-nek, az UEFA-nak és a rendőrségnek szurkolói rendbontások miatt.
Közleményben kéri felelősségteljesebb szurkolásra a lokistákat a csapat.

A DVSC, mint a hazai mérkőzések rendezője, felelősséggel tartozik a szurkolói biztonságáért, kényelméért, szórakozásáért rendezvényei alkalmával. Igyekszik a fentiek érdekében mindent megtenni, hogy a futballszerető nézők jól érezzék magukat a meccseken. Sőt, a mérkőzések előtt és után is (lásd a különböző szurkolói kedvezményeket a DKV-nál, a Debreceni Gyógyfürdőben, vagy az állatkertben).

A szurkolók is felelősséggel tartoznak a klub és önmaguk felé. A DVSC vezetői bíznak a Loki-drukkerek felelősségtudatában, és nem hiszik, hogy közülük bárki is ártani akarna szeretett csapatának! De mindenkinek meg kell értenie, hogy a különböző koreográfiák bár látványosabbá teszik a szurkolást, de a pirotechnikai eszközök illegális használata balesetveszélyessége és anyagi károkozása miatt hazánkban minden pályán tiltott. Nem beszélve arról, hogy megismétlődve növekvő összegű pénzbüntetéssel, vagy akár szektorbezárással is járnak, további károkat okozva a klubnak.

A DVSC kéri a szurkolókat, hogy a jövőben mindenki tartsa be a pályarendszabályokat, hogy elkerüljük az UEFA, az MLSZ és a rendőrség által kiszabható büntetéseket! – olvasható a dvsc.hu-n.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések