A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A debreceni rendőrök az ügyben a lakosság segítségét kérik – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2019. november 16-án éjjel Debrecen belvárosában eltulajdonított egy bankkártyát, majd azzal jogosulatlanul vásárolt. A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.
 
A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.