A Loki két kapusa is a távozás mellett döntött

Triffa Ági és Oguntoye Viktória is máshol folytatja a következő szezontól. De - mint mondják - még fontos dolgaik vannak itt.

Triffa Ági három részletben, összesen öt szezont játszott Debrecenben, tagja volt a Loki kétszeres bajnoki ezüstérmes és a Bajnokok Ligáját is megjárt csapatának.

- Nem lesz egyszerű a váltás, hiszen érzelmi szálak kötnek Debrecenhez – beszélt Triffa Ági döntése hátteréről. – Nehéz lesz elhagynom a klubot, ahol összesen fél évtizedet töltöttem, de nekem már a magánéletemre is gondolnom kell. A nagy távolság miatt ritkán tudtunk találkozni és ez hosszú távon nem szerencsés. A szezon végéig azonban mindent megteszek, hogy minél sikeresebb legyen a csapat, és mindig jó szívvel fogok gondolni Debrecenre, mondta el a klub honlapjának "Tréfi", aki a harmadik debreceni szerződésének ideje alatt is kulcsembere a csapatnak.

- Szeretek Köstner Vilmossal dolgozni, de fontos számomra, hogy közelebb legyek a családomhoz – fogalmazott Oguntoye Viktória. – Ez volt a fő szempont, amikor úgy döntöttem, hogy másutt folytatom a pályafutásomat. De a szezonnak még nincs vége, s most a DVSC minél eredményesebb szereplésére koncentrálok.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések