500 ezer forint értékű tartós élelmiszert adott két vállalkozó a debreceni rászorulóknak

A járvány miatt nehéz helyzetbe került családok megsegítése érdekében a Baromfiudvar 2002 Kft. tulajdonosa, Debrecen város mecénása, Sipos Tamás és gyermeke, Sipos Bence, a DiVino borbár tulajdonosa 500.000 forint értékű tartósélelmiszer-adományt ajánlott fel Debrecen városának. Az élelmiszerek megvásárlásához szükséges összeget a két cégtulajdonos a magánvagyonából biztosította. Az adományt a felajánlókat képviselő Sipos Bencétől a sajtótájékoztató keretében vették át jelképesen a Debreceni Karitatív Testület vezetői, Rózsahegyiné Juhász Éva elnök és Széles Diána társelnök.

Debrecenben egyébként szinte az egész szolgáltató ágazat megmozdult Papp László polgármester kezdeményezésére, és egyre többen csatlakoznak Debrecen Város Segélyalapjához. A DiVino mellett például a Csokonai étterem, az IKON étterem, a Klub Barabás, a Marta's Vega Street Food, valamint a Hotel Lycium is támogatja a segélyalapot, illetve a Debreceni Karitataív Testület munkáját.

Széles Diána a sajtótájékoztatón Debrecen városa és a Debreceni Karitatív Testület nevében hálásan köszönt meg minden eddigi támogatást. A gyűjtést folytatódik: minden jószándékú cég és magánszemély felajánlását mind a Debrecen Város Segélyalapba, mind a Debreceni Karitatív Testület számára örömmel fogadják. A felajánlásokra folyamatosan szükség van, így a rászorulók segítése a következő időszakban is folytatódhat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések