A veszélyhelyzet végéig lemond tiszteletdíjáról a Debreceni Vagyonkezelő vezetősége

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. öttagú igazgatósága: Mészáros József, az igazgatóság elnöke, valamint Fodor András, Kotosmann Zoltán, Rónai György és Szabó Ákos igazgatósági tagok úgy határoztak, hogy 2020. április 1-től a veszélyhelyzet megszüntetésének napjáig teljes egészében lemondanak az őket megillető tiszteletdíjakról. A társaság közleménye szerint ezen összegeket a Papp László polgármester által létrehozott Debrecen Város Segélyalap számára ajánlják fel.

A Debrecen Város Segélyalap 20 millió forint támogatási összeggel indult, melyet a város költségvetéséből különítettek el erre a célra. Elsőként Papp László polgármester ajánlotta fel áprilisi fizetését a támogatási alap számára, egyben kérte, hogy ehhez a kezdeményezéshez magánszemélyek, cégek is csatlakoznának felajánlásaikkal.

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatósága is tapasztalja, hogy a válság komoly károkat okoz a debreceni gazdaságnak és egyes munkahelyek átmeneti megszűnésével családok kerülhetnek nehéz helyzetbe. Ezért mind magánszemélyként, mind a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezetőiként a társadalmi felelősségvállalás fontosságának tudatában csatlakoznak a polgármesteri kezdeményezéshez és kérik, hogy aki teheti, kövesse példájukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések