Megcsúszott egy BMW, karambol lett a vége a Füredi útnál

A mentőszolgálatot és a debreceni hivatásos tűzoltókat is riasztották a helyszínre.

Szerdán nap közben lehasadt fák miatt vonultak a cívisvárosi hivatásos tűzoltók Debrecenben, a Szeges és a Zöldfa utcába, valamint István útra. Az egységek motoros láncfűrésszel levágták a fákat, amelyek a továbbiakban nem veszélyeztették a forgalmat.

Négyszáz négyzetméteren égett a száraz avar Hajdúhadházon, a Pély-Nagy Gábor utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy puttonyfecskendővel fékezték meg a lángokat – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Késő esti karambol

Közlekedési baleset történt Debrecenben, a Füredi úton április 29-én 23 óra körül – olvasható a rendőrség honlapján. Egy fiatal férfi az általa vezetett személyautóval közlekedett, amikor megcsúszott a járművel, elvesztette uralmát annak irányítása felett, és áttért a szemközti forgalmi sávba. A sofőr a BMW típusú járművel nekiütközött egy Ford típusú személyautónak, amelynek vezetője – az elsődleges adatok szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A cívisvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította – tette hozzá Papp Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 25 főt állítottak elő, ebből 8 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

A kijárási korlátozásról szóló kormányrendeletben szereplő korlátozó intézkedések megszegése miatt a március 28. 0 óra és április 29. 24 óra közötti időszakban Hajdú-Bihar megyében a rendőrök összesen 345 alkalommal éltek a figyelmeztetés lehetőségével, 493 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 538 szabálysértési feljelentést tettek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések