Laptop gyulladt ki egy nánási házban

Hadházon villanyoszlopnak, Böszörményben betonkerítésnek csapódott egy autó. Mindkét balesetnél szükség volt a tűzoltókra. Ügyeleti hírek keddről.

Kedden délelőtt Hajdúhadházon, az Erzsébet és Irinyi utca kereszteződésében egy személyautó villanyoszlopnak ütközött. Az autóban egy ember utazott. A hajdúböszörményi tűzoltók áramtalanították a gépjárművet – olvasható a megyei katasztrófavédelem honlapján.

Hajdúnánáson, a Bethlen Gábor körúton egy családi ház egy helyiségében egy laptop és ágy égett. A hajdúnánási tűzoltók vízsugárral oltották el a tüzet.

Debrecenben, a Báthori utcában egy nagyméretű fa ága lehasadt, a közúti forgalmat veszélyeztette. A megyeszékhely tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be a forgalmi akadály megszüntetése érdekében. A Vármegyeháza utcán szintén tűzoltói beavatkozásra volt szükség egy tizenöt méteres fa sérült részének eltávolításához.

Hajdúböszörményben, a Dorogi utcában személyautó betonkerítésnek ütközött, a motortér füstölt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vízsugárral avatkoztak be. A gépjárműben egy ember utazott.

Rendőrség: nyolc tettenérés

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – számolt be a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, akik közül nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 20 személyt állítottak elő, közülük hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések