Négyméteres fa dőlt a Böszörményi szervizútjára

De egy szerepi bálatűzhöz is vonulnia kellett a megyei katasztrófavédelemnek. Ügyeleti hírek hétfőről.

Leszakadt, és a közúti forgalmat veszélyeztette egy nagy faág hétfőn reggel Debrecenben, a Varga és a Tímár utca kereszteződésében – közölte a katasztrófavédelem. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel vágták le a sérült részt. Kora délután a Böszörményi úton egy négyméteres fa dőlt szervizútra. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el.

Délelőtt Hajdúszoboszlón, az Orgona utcában egy hét méter magas fa dőlt félig az úttestre az esőzés miatt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Szerepen, a Dózsa telepen egy körbála égett, amit a püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el.

A rendőrségi mérleg

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány 16 személyt fogott el, akik közül 11 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg öt személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, közülük nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések