A hét utolsó munkanapja is sok munkát adott a hatóságoknak.


Péntek délelőtt Debrecenben, a Hétvezér utcában egy tizenhárom méteres platánfa kettéhasadt, épületet és a gépjármű forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át a fát eltávolították.

Egy ikerház tetőszerkezete égett teljes terjedelmében péntek délben a debreceni Pilinszky János utcában. A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók öt vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki, de egy ember ideiglenesen a szomszédokhoz költözött – összegezte a történteket a katasztrófavédelem.

A rendőrség közleménye szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, közülük kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek