Szinte hihetetlen, de a megtermett állatot sértetlenül emelték ki.


Szerelőaknába zuhant egy hatszáz kilogramm súlyú ló hétfő hajnalban Hajdúdorogon, a Petőfi Sándor utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiemelték a sértetlen állatot az akna fölött található kampó és kézi emelő segítségével.

Egy traktor árokba borult pótkocsija akadályozta a forgalmat tegnap délután Hajdúszovát külterületén. A helyszínre érkező hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók stabilizálták a pótkocsit, majd megszüntették a forgalmi akadályt, miután két munkagép átpakolta a rakományt. A traktor sofőrje a balesetben nem sérült meg – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, közülük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Brutális baleset Áporkánál: szó szerint ledarálta az autót a kamion, azonnal szörnyethalt a sofőr

Kamionnal ütközött össze egy személyautó kedd hajnalban az 51-es főúton Áporkánál, a balesetben a személygépjármű sofőrje életét vesztette – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

A személyautó Budapest irányából Kiskunlacháza felé tartott. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közleménye szerint a két jármű frontálisan ütközött.

Az érintett útszakaszra kifolyt több száz liter üzemanyag is, a főutat mindkét irányban lezárták.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek